Heerlijke winter BBQ

PANORAMA CAFÉ | 17:00 – 21:00

Trek gekregen van al die hartverwarmende belevenissen? Op het terras voor het Panorama Café kun je genieten van een heuse winter BBQ. Zet je tanden in de enige, echte VONK18 Burger of warm samen op met een glas gluhwein rond de vuurkorven. Voor de allerkleinsten bezoekers is er warme chocolademelk. Mét slagroom natuurlijk!

In de grote tent voor het Panorama Café kun je genieten van rijkelijk belegde hamburgers of een winters broodje curryworst. Zin in een stevige maaltijd? Bestel dan een stoofpotje met boerenbrood en een kom erwtensoep. Vergeet niet om tussendoor ook van het uitzicht te genieten. Er hangen namelijk meer dan 65.000 lampjes door Madurodam. Zo mooi verlicht zag je de kleinste stad van Nederland nog nooit!

Samen genieten

Ook op andere plekken in Madurodam kun je genieten van winterse lekkernijen. Bijvoorbeeld in het restaurant Taste of Holland of bij de foodstand midden in het park. Neem onder het genot van wat lekkers meteen een kijkje in het jaar 2019 en geniet van alle wensen voor het komende jaar. En stel jezelf eens de vraag: welke vonk geef jij door aan heel Nederland?

Van 17:00 tot 18:30 uur kun je ook op het George Maduroplein, voor de entree van Madurodam, genieten van heerlijke lekkernijen bij verschillende foodstands.

 

Winterse lekkernijen van de BBQ

Geniet samen met familie of vrienden van heerlijke warme gerechten, ook vers bereid op de BBQ. Kies zelf waar je zin in hebt, zoals een curryworst met chimichurry en ingelegde rode ui. Trekt in vlees? Probeer dan onze sappige VONK18 Burger of een oer-Hollands stoofpotje met boerenbrood. En voor de echte winterfanaten is er uiteraard een stevige en goedgevulde erwtensoep.

*De VONK18 burger en het stoofpotje zijn ook vegetarische verkrijgbaar. Prijzen vanaf €4,75.

Geniet van een glas warme glühwein

Dorst gekregen van het lekkere eten? Of zin in een heerlijk warm of koud drankje? Er is keus genoeg.
Kies voor heerlijke koffie of thee, of gewoon een frisje of dompel je onder in winterse sferen geniet van een warme glühwein of chocomelk, ook mét slagroom*.

*Prijzen vanaf €2,75.

Beleef Nederland in een héél ander licht

Wil jij Nederland in een héél ander licht beleven en samen met familie en vrienden het jaar op een bijzondere manier afsluiten? Kom dan op 27, 28, 29 of 30 december 2018 naar VONK18. De spectaculaire lichtshow laat je terugblikken op 2018 én vooruitkijken op 2019. Droom weg bij de kleine, grote en meest bijzondere momenten van afgelopen jaar en word geïnspireerd voor het nieuwe jaar.