Beleef Nederland in een héél ander licht

VONK18 is een onvergetelijke avond om samen te beleven. In de indrukwekkende lichtshow laat een bekende Nederlandse artiest zijn licht schijnen op alle bijzondere momenten van 2018 en nemen we een kijkje in het jaar dat voor ons ligt. Maar er is meer, véél meer! Bekijk het hele programma.

Hartverwarmende openingsshow

IN HET PARK | 18:30 – 18:45

 

Zoek een plekje aan de rand van het park en beleef de hartverwarmende openingsshow. We blikken terug op 2018 én kijken vooruit naar 2019. De kleine, grote en meest bijzondere momenten van het afgelopen jaar passeren via licht- en videoprojecties nog een keer de revue.

Madurodam in een ander licht

IN HET PARK | 18:45 - 21:00

 

Geniet van het prachtige park. Meer dan 65.000 lichtjes leiden je langs alle miniaturen. Bovendien zijn de magisch verlichte indoor attracties in Madurodam ook geopend. Zo zag je het park nog nooit!

Meet & greet met Dundu

IN HET PARK | VANAF 19:00 IEDER HALF UUR

 

Dundu is de levensgrote, lichtgevende eyecatcher van de avond. Het is onmogelijk om hem over het hoofd te zien. Wil je hem van dichtbij ontmoeten? Dat kan, Dundu loopt door het park, laat je verrassen door de lieve grappige Dundu.

Vonkelende wensenkubus 

CENTRALE PLEIN | 18:45 – 21:00

 

Een nieuwe grote liefde, plezier met familie en vrienden, onvergetelijke avonturen. Wat wens jij voor 2019? En wat kan Nederland volgend jaar verwachten? Deel jouw vonk met de VONK-crew en voor je het weet, zie je deze terug op een reusachtige lichtkubus midden in het park.

Glow in the dark magic

DIVERSE LOCATIES | 19:00 – 21:00

 

Black lights, twinkelende lichtjes, lichtgevende artiesten. De vonken spatten er letterlijk vanaf tijdens VONK18. Leef je uit met glow in the dark-verf, met lichtgevende hoelahoeps en diabolo’s. Laat je omtoveren met glow in the darkschmink en schitter de hele avond. Ga naar één van de blacklight selfie spots en maak alvast jouw ultieme nieuwjaarsfoto. Leuk om te delen met familie en vrienden.

De VONK18 quiz

INDOOR ATTRACTIE GEORGE MADURO | 18:45 – 21:00

 

Speel de VONK18 quiz en win unieke LED handschoenen! Hoe goed ben jij op de hoogte van het nieuws van het afgelopen jaar? Test je kennis en neem het op tegen andere VONK18 bezoekers. Win dat unieke paar LED handschoenen of die heerlijke beker warme chocolademelk. De VONK18 quiz speel je gewoon op je telefoon. Ieder kwartier na de vertoning van het jaaroverzicht op het grote scherm.

Cheers to you

PANORAMATERRAS | 17:00 – 21:00

 

Trek gekregen van alle indrukken? Kom dan naar het Panorama Café en geniet samen met familie en vrienden van warme lekkernijen bij de winter BBQ. Kies een heerlijke burger of een (vegetarisch) stoofpotje én een lekker winters drankje. Verwen jezelf bij de proseccobar en toast op het gezellige samenzijn.

Dance the night away

SILENT DISCO EN WINTERTUIN | 19:00 – 21:00

 

Dans je warm in de Silent Disco. Vlakbij het centrale plein kun je heerlijk losgaan op toffe beats. Nog niet uitgedanst? Van romantische songs tot swingende vibes, onze DJ weet er raad mee. Dus hup: kom naar de Wintertuin en dans gezellig samen met familie & vrienden of gezellig met andere bezoekers van VONK18.

Kom naar de meest hartverwarmende eindejaarslichtshow!

Wil jij Nederland in een héél ander licht beleven en samen met familie en vrienden het jaar op een bijzondere manier afsluiten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en kom naar VONK19.