Glow in the dark magic

VERSCHILLENDE LOCATIES IN HET PARK | 19:00 – 21:00

Black lights, twinkelende lichtjes, lichtgevende artiesten. Je beleeft het allemaal tijdens VONK18! De vonken spatten er letterlijke vanaf.

Speel met licht

VONK18 is een echte belevenis. Natuurlijk is er heel veel te doen. Dus hup: haal de magiër in jezelf naar boven met lichtgevende hoelahoeps, ballen en diabolo’s.

Schitter heel de avond

Wil jij heel de avond schitteren? Kom dan naar de Scheierstoren en laat je omtoveren met glow in the dark-schmink. Zo ben je tijdens VONK18 een écht sterretje!

Black light selfie spots

VONK18 is een onvergetelijk avond. Wil je deze belevenis vastleggen voor vrienden en familie? Pak de black light en maak alvast jouw ultieme nieuwjaarsfoto op één van de selfie spots. Leuk om te delen met familie en vrienden.

Beleef Nederland in een héél ander licht

Benieuwd naar meer kleine, grote en meest bijzondere momenten van 2018? Kom dan op 27, 28, 29 of 30 december 2018 naar VONK18. De spectaculaire lichtshow laat je terugblikken op 2018 én vooruitkijken op 2019. Droom weg bij de kleine, grote en meest bijzondere momenten van afgelopen jaar en word geïnspireerd voor het nieuwe jaar. Koop nu je ticket en mis deze onvergetelijke avond niet!